Aptamil Kindermilch 24+ muaj

2,400L

Aptamil Kindermilch +2 –  800 gr

Categories: , SKU: 01420640

Përshkrimi

Mbi 2 vjec

APTAMIL KINDERMILCH 2+  Fëmijët e kësaj moshe janë shumë aktive dhe kanë nevojë për një sistem imunitar të fuqishëm! Bota ku kanë lindur femijët tanë vazhdimisht ndryshon dhe zhvillohet. Ata do të përballen me shumë mundësi, por edhe me shume sfida, prandaj vogelushët tanë duhet të zhvillojnë aftesinë e përshtatjes që në fillimet e tyre dhe të përfitojnë prej saj për gjithë jetën.Përmban:Vitamina A, C dhe D (mbështesin sistemin imunitar) Jod- I domosdoshëm për rritjen si edhe për funksionin e hormonit të tiroides Vitaminë D & Kalcium – për rritjen dhe zhvillimin normal të kockave Proteina dhe vlera ushqyese të pershtatura për moshën .

Përbërësit

Aptamil Kindermilch 2+ (800g)
Produkte hirre (nga qumështi), laktozë (nga qumështi), vajra vegjetale (sojë,
luledielli, kokosi, vaj rapsi (20%), qumësht i skremuar (16%), galakto-oligosaharide
(nga qumështi), ortofosfat kalciumi, frukto-oligosaharide, vaj peshku, vitaminë C,
emulsifikues (lecitina (nga soja)), sulfat hekuri, sulfat zinku, antioksidant (askorbil
palmitat), vitaminë A, vitaminë B2, jodur kaliumi, vitaminë D, vitaminë B12

Doza standarte: 13,7 g pluhur + 90 ml ujë = 100 ml ushqim të gatshëm për tu pirë

Vlerat ushqyese

Energji: kJ/ kcal 264/63; Yndyrna 2.9g; prej të cilave: – acide yndyrore të ngopura
0.77g; – acide yndyrore të pangopura 0.77g; Karbohidrate 7.6g; prej të cilave
sheqerna 7.5g; Fibra 0.8g; Proteina 1.3g; Kripë 0.05g; Vitaminë A 72 mcg;
Vitaminë D 1.3 μg; Vitaminë C 14 mg; Vitaminë B₂ 0.18 mg; Vitaminë B₁₂ 0.29 μg;
Minerale:Kalcium 126 mg; Hekur 1.3 mg; Zink 0.76 mg; Jod14 mcg; α-Linolenik
acid (ALA) 0.08g; Laktozë 7.1 mg; GOS¹ 1.0g; FOS² 0.12g

Udhëzime Përgatitjeje

Hapi 1: Lani duart dhe sterilizoni të gjitha mjetet.

Hapi 2: Zieni ujë të freskët dhe lereni të ftohet në 40 °C. Mateni sasinë e kërkuar të ujit (referojuni tabelës udhezuese) në një shishe te sterilizuar.

Hapi 3: Përdorni lugën që gjendet brenda kutisë dhe sheshojeni pluhurin tek niveluesi. Mos e ngjeshni ose shtoni pluhurin.

Hapi 4: Shtoni sasinë e saktë te pluhurit në ujë. Kjo mund të gjendet te tabela udhëzuese në anën e pasme të paketimit. Shtimi i më shumë ose më pak lugëve mund të jetë i dëmshëm. Mbylleni shishen. Tundeni menjëherë, fort dhe vërtikalisht për 10 sekonda derisa pluhuri të jetë tretur. (Rrokullisja e shishes ose tundja në formë rrethore nuk do të jetë e mjaftueshme)

Hapi 5: Hapeni shishen dhe vendosni biberonin. Kontrolloni temperaturën e qumështit tek
kyçi i dorës (rreth 37°).