Aptamil Kindermilch 12+ muaj

2,400L

Aptamil Kindermilch +1 –  800 gr

Përshkrimi

Mbi 1 vjec

APTAMIL KINDERMILCH 1+  Fëmijët e kësaj moshe janë shumë aktive dhe kanë nevojë për një sistem imunitar të fuqishëm! Bota ku kanë lindur femijët tanë vazhdimisht ndryshon dhe zhvillohet. Ata do të përballen me shumë mundësi, por edhe me shume sfida, prandaj vogelushët tanë duhet të zhvillojnë aftesinë e përshtatjes që në fillimet e tyre dhe të përfitojnë prej saj për gjithë jetën.Përmban:Vitamina A, C dhe D (mbështesin sistemin imunitar) Jod- I domosdoshëm për rritjen si edhe për funksionin e hormonit të tiroides Vitaminë D & Kalcium – për rritjen dhe zhvillimin normal të kockave Proteina dhe vlera ushqyese të pershtatura për moshën Kombinimin tonë unik GOS/FOS.

Përbërësit

 

Produkte hirre (nga qumështi), laktozë (nga qumështi), vajra vegjetale (sojë,
luledielli, kokosi, vaj rapsi, (20%), qumësht i skremuar (16%), galakto-
oligosaharide (nga qumështi), ortofosfat kalciumi, frukto-oligosaharide, vaj
peshku, vitaminë C, emulsifikues (lecitina (nga soja)), sulfat hekuri, sulfat zinku,
antioksidant (askorbil palmitat), vitaminë A, vitaminë B2, jodur kaliumi, vitaminë
D, vitaminë B12

Vlerat ushqyese

Vlerat ushqyese në 100 ml ushqim të përgatitur

Energji: kJ/ kcal 272/65; ; Yndyrna 3.0g ; prej të cilave: acide yndyrore të ngopura
0.79g, acide yndyrore të pangopura; 0.79g; Karbohidrate 7.8g prej të cilave
sheqerna 7.7g; Fibra 0.9g; Proteina 1.3g; Kripë; 0.05g; Vitaminë; A 74 mcg;
Vitaminë D; 1.3 μg; Vitaminë C 15 mg; Vitamin B₂ 0.19 mg; Vitamin B₁₂ 0.30 mcg;
Minerale; Kalcium 130 mg; Hekur 1.3 mg; Zink 0.78 mg; Jod 15 mcg; α-Linolenik
acid (ALA) 0.09g; Laktozë; 7.4g; GOS¹ 1.1g; FOS² 0.12g

Udhëzime Përgatitjeje

  1. Lani duart dhe sterilizoni të gjitha mjetet.
  2. Zieni ujin e freskët dhe lëreni të ftohet në 40°C. Mateni sasinë e kërkuar të ujit (referojuni tabelës udhëzuese) në një shishe të sterilizuar.
  3. Përdorni lugën që gjendet brenda kutisë dhe sheshojeni pluhurin me pjesën e pasme të një thike të pastër. Mos e ngjeshni ose sheshoni pluhurin.
  4. Shtoni sasinë e saktë të pluhurit në ujë. Kjo mund të gjendet në tabelën udhëzuese në anën e pasme të paketimit.
  5. Tundeni menjëherë fort dhe vertikalisht për 10 sekonda derisa pluhuri të jetë tretur. Rrokullisja e shishes ose tundja në formë rrethore nuk do të jetë e mjaftueshme.
  6. Ftohni nën ujë të rrjedhshëm. Kontrolloni temperaturën e ushqimit (37°C). Përdoreni ushqimin menjëherë dhe gjithmonë brenda 1 ore.
  7. Pastroni enët menjëherë pas përdorimit. Mos i ripërdorni asnjëherë mbetjet. Mbajeni kutinë e paketimit të mbyllur fort në një vend të freskët (<25°C), të thatë, jo në frigorifer. Përdoret brenda një muaji pas hapjes.